Rüyada kolunda kol saati görmek

Rüyada kolunda kol saati görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunda kol saati gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da önceden tahmin edilmesi zor gelişmeler sizin için yeni fırsatlar oluşturabilir.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kol saati görmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saat kordonu görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kol saati hediye etmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada kol saat vermek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati taktığını görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada iki kolunda saat görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kol saatini başkasına vermek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments