Rüyada kolunda bilezik görmek

Rüyada kolunda bilezik görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret eder.

Rüyada kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Rüyada annenin kolunda altın bilezik görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolunda bilezikler görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalettir.

Rüyada altın bilezik koluna takmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik başkasının kolunda görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun kolunda bilezik görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments