Rüyada kolu kopmuş görmek

Rüyada kolu kopmuş görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada kolu kopmuş gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Rüyada kol altı görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine delalettir.

Rüyada tek kol görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada sol koldan vurulmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine inanılır.

Rüyada kollarıyla uçmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kollarımın kesildiğini görmek işlerinin rast gideceğine, başarılarının katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol dikmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine yorulur.

Rüyada koluna altın zincir takmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments