Rüyada kolda tüy görmek

Rüyada kolda tüy görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, ihanete uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kolda tüy gördüyseniz:

  • Mücadele içeren veya rekabet ortamlarına girmeniz yenilenmenizi sağlayabilir.

Rüyada kollarda tüy görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalettir.

Rüyada kol tüyü görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, önemli atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kol tüylerini almak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kollarının tüylendiğini görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kolları tüylü görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kolda tüy görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, çaresiz hallere düşeceğine işarettir.

Rüyada kolunda tüy görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işarettir.

Rüyada tüyleri yolunmuş tavuk görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments