Rüyada kokulu tesbih görmek

Rüyada kokulu tesbih görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, eskisinden de iyi olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kokulu tesbih gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada gül kokulu tesbih görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kokulu tesbih görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada sabun kokusu duymak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada ekmek kokusu duymak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar kokusu almak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, ticaretinin de hızlanacağına delalet eder.

Rüyada kaka kokusu duymak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gaz kokusu duymak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Rüyada toprak kokusu görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments