Rüyada kocaya yalvarmak

Rüyada kocaya yalvarmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, aileden ayrı kalınacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işaret eder.

Rüyada kocaya yalvarmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kocasına yalvardığını görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine inanılır.

Rüyada kocaya yalvarmak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski kocaya yalvarmak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanına yalvarmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye yalvardığını görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana yalvardığını görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Rüyada düşmana yalvarmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada ölmemek için yalvarmak günden günde daha fazla stres yapacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments