Rüyada kocasının etek giydiğini görmek

Rüyada kocasının etek giydiğini görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının etek giydiğini gördüyseniz:

  • Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada kocasının etek giydiğini görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kirli etek giymek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Rüyada kot etek giymek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeni siyah etek giymek işlerdeki verimin artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalettir.

Rüyada krem rengi etek giymek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada pazen etek giymek tatsız haberlerin alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments