Rüyada kocasını uzun saçlı görmek

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işarettir.

Rüyada kocasını uzun saçlı gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Rüyada kocasının saçlarını uzun görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, duygularının ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kocasının saçını uzun görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun ve güzel saç görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekte uzun saç görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada başkasının saçlarını uzun görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı uzun ve güzel görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını saçını uzun görmek refaha erileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments