Rüyada başkasını saçını uzun görmek

Rüyada başkasını saçını uzun görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, bereketli işler yapılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Rüyada başkasını saçını uzun gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir.

Rüyada ölmüş birinin saçını uzun görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dökülmüş uzun saç görmek birikim yapacağına, kırılacağına işarettir.

Rüyada başkasının uzun saçını görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine delalettir.

Rüyada uzun erkek saçı görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını uzun görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın uzun ve sarı olduğunu görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını uzun saçlı görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi uzun saçlı görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments