Rüyada kocasına ağlamak

Rüyada kocasına ağlamak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasına ağlamak gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Rüyada kocası için ağlamak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işarettir.

Rüyada kocasının öldüğüne ağlamak huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işarettir.

Rüyada eski kocanın ağladığını görmek ayıplı yolara sapacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada kocanın ağladığını görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasına ağlamak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının kıçını görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine alamet eder.

Rüyada kocasının hırsızlık yaptığını görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine işarettir.

Rüyada bir kadının kocasını aldattığını görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, seyahatlere katılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments