Rüyada kocanın yanında başka kadın görmek

Rüyada kocanın yanında başka kadın görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın yanında başka kadın gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kocanın yanında başka kadın görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yolunun hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının yanında başka kadın görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının yanında kadın görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sağlığının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın yanında kadın görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin yanında başka bir kadın görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, akıl vereceğine işaret eder.

Rüyada kocayı başka kadınla görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını başka kadınla öpüştüğünü görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments