Rüyada adı duymak

Rüyada adı duymak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, mevki edineceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adı duymak gördüyseniz:

  • Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor.

Rüyada adı duymak verilen emeğin boşa gideceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işarettir.

Rüyada adının söylendiğini duymak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin adını duymak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada bebeğin adını duymak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehir adı duymak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, iyi konumlara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ad duymak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin adını duymak gülmeye hasret kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin adını duymak böylelikle yüzünün güleceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments