Rüyada kocaman bir böcek görmek

Rüyada kocaman bir böcek görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, zor durumda kalacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada kocaman bir böcek gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Rüyada kocaman hamam böceği görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına yorulur.

Rüyada kocaman böcek görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, sağlıklı bir kişi olmaya inanılır.

Rüyada kocaman uğur böceği görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman sümüklü böcek görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kocaman siyah böcek görmek çok mutlu edeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir böcek görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Rüyada kocaman kara böcek görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işarettir.

Rüyada kocaman böcekler görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments