Rüyada kızının elinden tutmak

Rüyada kızının elinden tutmak sorunların büyük darbeler vuracağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, başarısızlığa düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sıkıntılar son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının elinden tutmak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada kızının elinden tutmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kızın elinden tutmak rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, rahat nefes alınacağına yorulur.

Rüyada bir kızın elinden tutmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada birinin elinden tutmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün elinden tutmak herşeyin fazlasına kavuşacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine işaret eder.

Rüyada askerin elinden tutmak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının elinden tutmak beklenen mirasın alınacağına, hem yıpranacağına işarettir.

Rüyada birini elinden tutmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments