Rüyada kızgın kedi görmek

Rüyada kızgın kedi görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kızgın kedi gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Rüyada kızgın kedi görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Rüyada kızgın anne görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kızgın baba görmek onları okula göndereceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölü birini kızgın görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kocasını kızgın görmek aksiliklerin yaşanacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızgın balık görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalet eder.

Rüyada ölünün kızgın olduğunu görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, eşi ile problemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kızgın soba görmek anne baba dualarının alınacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments