Rüyada kıyameti kopmasını görmek

Rüyada kıyameti kopmasını görmek rahatlığa erileceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada kıyameti kopmasını gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat haraket edebileceksiniz.

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Rüyada kıyamet haberi almak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine yorulur.

Rüyada kıyametin kopması görmek yardımda bulunacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işarettir.

Rüyada kıyamet kopacağını söylemek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek kavgaların biteceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamete yaklaşmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet eder.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet eder.

Rüyada kıyameti beklemek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments