Rüyada kıyamet tarihini görmek

Rüyada kıyamet tarihini görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada kıyamet tarihini gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada kıyamet tarihini görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına işarettir.

Rüyada kıyamet koptuğunu duymak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, insanlara küsüleceğine delalet eder.

Rüyada kıyametin geleceğini görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet alameti görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet ve deprem görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bereketli bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments