Rüyada kışın yeşillik görmek

Rüyada kışın yeşillik görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kışın yeşillik gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada kışın yeşillik görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kışın karpuz yemek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kışın kar yağdığını görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına işarettir.

Rüyada kışın erik yemek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına delalet eder.

Rüyada kışın yılan görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada kışın kar görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kışın kiraz yemek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kışın güneş görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments