Rüyada kısa ve beyaz saç görmek

Rüyada kısa ve beyaz saç görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada kısa ve beyaz saç gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada kısa ve beyaz saç görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, mutluluk dolu haberler alacağına yorulur.

Rüyada kısa beyaz saç görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz kısa saç görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçlarını kısa görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine inanılır.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işaret eder.

Rüyada saçını kısaltmak hasretin ve özlemin biteceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada kadını kısa saçlı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin saçını kısa görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments