Rüyada yeşil kırmızı görmek

Rüyada yeşil kırmızı görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil kırmızı gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada kırmızı yeşil görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil ve kırmızı elbise görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı yeşil yılan görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ve yeşil domates görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil ve kırmızı domates görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı sarı yeşil renk görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kırmızı biber görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments