Rüyada kırmızı ışık görmek

Rüyada kırmızı ışık görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ışık gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada kırmızı ışıktan geçmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı ışık görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla kırmızı ışıkta geçmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, işlerinin istediği gibi olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı ışıkta durmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine işarettir.

Rüyada yeşil ve kırmızı ışık görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, asık yüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı ışıkta geçmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments