Rüyada erkeğin adet kanı görmek

Rüyada erkeğin adet kanı görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin adet kanı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kendi adet kanını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada adet kanını yıkadığını görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada adet kanını temizlemek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada temiz adet kanı görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada adet kanını silmek yaşadığı zorluğun biteceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işarettir.

Rüyada adet kanı yemek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments