Rüyada kırıntı görmek

Rüyada kırıntı görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, işlerin yolunda gideceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine rivayet eder.

Rüyada kırıntı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada ekmek kırıntıları yemek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta kırıntı görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kırıntısı görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ekmek kırıntısı dökmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada evde ekmek kırıntısı görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırıntı ekmek görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

Rüyada yerde ekmek kırıntısı görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada kırıntı görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments