Rüyada kırık tencere görmek

Rüyada kırık tencere görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada kırık tencere gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda ön plana çıkabilirsiniz.

Rüyada kırık tencere görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada porselen tencere görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tencereye pislemek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine işaret eder.

Rüyada tencerede reçel görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencerede süt görmek işyerini kapatacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor tencere görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine alamet eder.

Rüyada tencereden çorba içmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, değer göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük tencerede yemek yapmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments