Rüyada kırık altın bilezik görmek

Rüyada kırık altın bilezik görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık altın bilezik gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Rüyada kırık altın bilezik görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileziği kırık görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına işarettir.

Rüyada altın kırık bilezik görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada kırık bilezik görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine tabir olunur.

Rüyada bileziği kırık görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kırık bilezik bulmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet eder.

Rüyada kırık altın yüzük görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, günahlarının affedileceğine işaret eder.

Rüyada kırık altın kolye görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments