Rüyada kiraz dalı görmek

Rüyada kiraz dalı görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada kiraz dalı gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Rüyada kirazı dalından yemek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dalında kiraz görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz dalı görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada dalından kiraz koparmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada dalından kiraz yemek parasının ve makamının artacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada dalından kiraz toplamak sorunların bu sayede aşılacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada çürük kiraz yemek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına tabir olunur.

Rüyada pembe kiraz görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments