Rüyada kır çiçeği görmek

Rüyada kır çiçeği görmek mal mülk edineceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına işarettir.

Rüyada kır çiçeği gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Rüyada çiçeğin kırıldığını görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kır çiçeği görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kır çiçeği görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada sarı kır çiçeği görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kır çiçekleri görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Rüyada ayağı kırılmak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı kırılmak konforlu ve rahat hale geleceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış saz görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments