Rüyada kına hazırlamak

Rüyada kına hazırlamak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına inanılır.

Rüyada kına hazırlamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Rüyada kına hazırlamak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşına yemek hazırlamak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada damat bohçası hazırlamak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, memur ise terfi edeceğine inanılır.

Rüyada türk kahvesi hazırlamak cesaretinin yerine geleceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada gelini hazırlamak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye sofra hazırlamak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine sofra hazırlamak böylece hayatının da düzene gireceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada valizini hazırlamak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments