Rüyada gelini hazırlamak

Rüyada gelini hazırlamak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada gelini hazırlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli şekillerde davranmanız için size baskı uygulayabilirler.

Rüyada gelin evi hazırlamak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalettir.

Rüyada gelin hazırlamak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, dertlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin odası hazırlamak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulur.

Rüyada gelin yatağı hazırlamak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına yorulur.

Rüyada gelini hazırlamak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, işinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafir için yatak hazırlamak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine delalet eder.

Rüyada ikram hazırlamak ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kahvaltı hazırlamak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments