Rüyada kiloduna işediğini görmek

Rüyada kiloduna işediğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sonunda maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiloduna işediğini gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Rüyada kiloduna işediğini görmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birini çok kilolu görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına delalet eder.

Rüyada kilodunda kan görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını kilolu görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına alamet eder.

Rüyada kaç kilo olduğunu görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine işarettir.

Rüyada ölen birini kilolu görmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilolu bayan görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada çok kilolu olmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments