Rüyada arkadaşının sıkıntıda olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının sıkıntıda olduğunu görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, her daim bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sıkıntıda olduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Rüyada arkadaşını sıkıntıda görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada iş arkadaşını sıkıntılı görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıkıntılı arkadaş görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşı sıkıntıda görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını sıkıntılı görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, hastalığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı sıkıntılı görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments