Rüyada arkadaşı sıkıntılı görmek

Rüyada arkadaşı sıkıntılı görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, huzur bulacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, girişimlerde bulunacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı sıkıntılı gördüyseniz:

  • Zorlandığınız bazı konular varsa, akışa bırakmak, yine, bir o kadar zor olabilir.

Rüyada arkadaşının sıkıntıda olduğunu görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını sıkıntılı görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada iş arkadaşını sıkıntılı görmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşı sıkıntılı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek bunun için her gün şükredeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sıkıntıda görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşını sıkıntılı görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments