Rüyada kendini yurtta görmek

Rüyada kendini yurtta görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulur.

Rüyada kendini yurtta gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Rüyada kendini yurtta görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yurt dışında yaşadığını görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yurtdışına gitmeye hazırlanmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yurtdışına gitmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işaret eder.

Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yurtdışına gittiğini görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, talihinin artacağına delalet eder.

Rüyada yurtta kalmak becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatılı yurt görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, hayallerinin söneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments