Rüyada kendini uzun sakallı görmek

Rüyada kendini uzun sakallı görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kendini uzun sakallı gördüyseniz:

  • Boşa zaman harcamayın.

Rüyada kendini uzun sakallı görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, eve kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini uzun sakal görmek yeni başlangıçlar yapacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada uzun siyah sakal görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada uzun beyaz sakal görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz uzun sakal görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakal uzun görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saç ve sakal görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakalını uzun görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments