Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu gördüyseniz:

  • Güzel haberler alarak sevinebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına delalettir.

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını boğmak saygınlığına leke sürüleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek ayaklandıracağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının seni kurtardığını görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, rızıksız kalacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının seni öldürdüğünü görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments