Rüyada kendini tabutun içinde görmek

Rüyada kendini tabutun içinde görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, planların boşa gideceğine, geçim derdinin son bulacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına yorulur.

Rüyada kendini tabutun içinde gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Rüyada kendini tabutun içinde görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalettir.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine işarettir.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına delalettir.

Rüyada tabutun içinde birini görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalettir.

Rüyada ölen birini tabutun içinde görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabutun içinde görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına alamet eder.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments