Rüyada kendini nişanlandığını görmek

Rüyada kendini nişanlandığını görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, böylece yüzünün güleceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalettir.

Rüyada kendini nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bir şekilde etkileyebilecek konuşmalar yapabilirler.

Rüyada nişanlanmış olduğunu görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızla nişanlanmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin nişanlısından ayrıldığını görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada evli biriyle nişanlandığını görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğum nişanı görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Rüyada eski nişanlının evlendiğini görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe nişanlık giydiğini görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments