Rüyada kendini kurbanlık olarak görmek

Rüyada kendini kurbanlık olarak görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine alamet eder.

Rüyada kendini kurbanlık olarak gördüyseniz:

  • Evde ihmal ettiğiniz veya hayal ettiğiniz değişiklikleri yerine getirebilir.

Rüyada kendini kurbanlık olarak görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, umduğunu bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada adak kurbanı kesmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kurbanını kesmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kötü düşmana rivayet eder.

Rüyada kurbanlık inek görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına işarettir.

Rüyada büyükbaş kurbanlık görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurbanlık almak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına inanılır.

Rüyada kurbanlık koyun satın almak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına işarettir.

Rüyada kurbanlık et görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments