Rüyada kendini kontrol etmek

Rüyada kendini kontrol etmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, kalbinin küt küt edeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kendini kontrol etmek gördüyseniz:

  • Ne yapmak istiyorsanız onu yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada araba kontrolünü kaybetmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada doğum kontrol testi görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kontrol etmek makam ve söz sahibi olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşi kontrol etmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına alamet eder.

Rüyada doğum kontrol hapı görmek namının yürüyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın kontrolünü kaybetmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüyayı kontrol etmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kontrol etmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments