Rüyada arkadaşının saç boyadığını görmek

Rüyada arkadaşının saç boyadığını görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının saç boyadığını gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Rüyada arkadaşının saç boyadığını görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını boyadığını görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarını boyadığını görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin saçını boyadığını görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saçını maviye boyadığını görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saç boyadığını görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments