Rüyada kendini dul görmek

Rüyada kendini dul görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, işlerinin ters gideceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kendini dul gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya çevrenizdeki kişilerden duyduklarınızı, araştırmadan dikkate almamalı veya kullanmamalısınız.

Rüyada dul bir adamla evlenmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına inanılır.

Rüyada dul erkekle evlenmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dul olduğunu görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dul kaldığını görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dul olmak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada dul bir kadınla evlendiğini görmek herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine inanılır.

Rüyada dul kadını hamile görmek hasretlerin biteceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine yorulur.

Rüyada dul bir kadınla evlenmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, tartışmaların sonlandırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments