Rüyada kendini dükkanda görmek

Rüyada kendini dükkanda görmek üzüntünden sağlığından olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini dükkanda gördüyseniz:

  • Mali konularda son derece dikkatli davranmalısınız.

Rüyada dükkanını sattığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dükkanda hırsızlık yapmak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada sarraf dükkanı görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanın soyulduğunu görmek işlerinin zarara uğrayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada emlak dükkanı görmek zorluğa düşeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanı açmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkan gezmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada dükkanda alışveriş yapmak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments