Rüyada kendini daha güzel görmek

Rüyada kendini daha güzel görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, hüsrana uğratacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kendini daha güzel gördüyseniz:

  • Duygusal gerileme başlıyor, gereken tedbiri almak size düşüyor.

Rüyada kendini daha güzel görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birine sarılmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek hem de para kaybettireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini bir daha ölmüş görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, sorunlarının da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini daha genç görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden bir tane daha görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada birini daha genç görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments