Rüyada kendini berberde görmek

Rüyada kendini berberde görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, geniş geniş yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işarettir.

Rüyada kendini berberde gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada berber görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın berber görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada erkek berberine gitmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada berber dükkanı açmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada bayan berber görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada berber olduğunu görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berberde oturmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada berber koltuğuna oturmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments