Rüyada arkadaşının ölümüne ağlamak

Rüyada arkadaşının ölümüne ağlamak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ölümüne ağlamak gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada arkadaşının ölümüne ağlamak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin ölümüne ağlamak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın ölümüne ağlamak amaçlardan sapmaya, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin ölümüne ağlamak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin ölümüne ağlamak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin ölümüne ağlamak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, gelişmelerin olacağına işaret eder.

Rüyada kendi ölümüne ağlamak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada eşinin ölümüne ağlamak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments