Rüyada kendini ağacın üstünde görmek

Rüyada kendini ağacın üstünde görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini ağacın üstünde gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşalar yaşıyorsunuz.

Rüyada ağaç üstünde olmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada kendini ağacın üstünde görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın üstünde yılan görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın üstünde olmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde ağaç görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç üstünde uçmak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ağaçların üstünden uçmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağacın üstünde oturmak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments