Rüyada kendine kötülük yapıldığını görmek

Rüyada kendine kötülük yapıldığını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret eder.

Rüyada kendine kötülük yapıldığını gördüyseniz:

  • Eğlence isteğinizde aşırılıklar gözleniyor.

Rüyada birine kötülük yapıldığını görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine kötülük yapıldığını görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine kötülük yapmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine işaret eder.

Rüyada kötülükten kaçmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada birinin kötülük yaptığını görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kötülerden kaçmak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada birinin sana kötülük yaptığını görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaştan kötülük görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments