Rüyada kendine iğne vurulmak

Rüyada kendine iğne vurulmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, büyük zararlara uğrayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kendine iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Rüyada topuktan iğne vurulmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin iğne vurulduğunu görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada karından iğne vurulmak özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kendine iğne vurulmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastanede iğne vurulmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada koluna iğne vurulduğunu görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, esenlik içinde olacağına alamet eder.

Rüyada dişe iğne vurulmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada göbekten iğne vurulmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments