Rüyada kendine iğne batırmak

Rüyada kendine iğne batırmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işlerin aksayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet eder.

Rüyada kendine iğne batırmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Rüyada ayağa iğne batırmak isyan edeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada iğne batırdığını görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına delalet eder.

Rüyada kafaya iğne batırmak maddi açıdan rahata erileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze iğne batırmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, işlerine verimin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada dudağına iğne batırmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet eder.

Rüyada koluna iğne batırmak her şeyin sarpa saracağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada toplu iğne batırmak kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağa iğne batırmak elinin bolluğa kavuşacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments