Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını gördüyseniz:

  • Yanlış veya zaman kaybı olduğu süreç içinde anlaşılacak iş ya da projelere imza atmamakta veya başlamamakta fayda var.

Rüyada altın bilezik takıldığını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, istediği evde oturacağına işarettir.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bilezik takıldığını görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine altın takıldığını görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kolye takıldığını görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işarettir.

Rüyada altın yüzük takıldığını görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, alim ve bilge insan olacağına alamet eder.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments